Jälleenmyyjäksi Duroylle?

Duroy on vuonna 1974 perustettu kotimainen kauneusalan toimija, joka suunnittelee ja maahantuo alan laadukkaimmat työvälineet rakastetuista meikkisiveltimistä monipuolisiin kauneudenhoidon välineisiin. Tuotteemme ovat niin määrätietoisten kauneuden ammattilaishifistelijöiden kuin intohimoisten kuluttajafiilistelijöiden luottovalinta. Merkittävin osa meikkisiveltimistämme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan käsityönä Saksassa. 

Monipuolisesta meikkivälinevalikoimastamme löytyy taatusti tuotteet juuri sinun jälleenmyytäväksesi. Duroyn siveltimiä ja kauneudenhoitovälineitä myydään niin maamme suurimmissa tavarataloissa kuin kauneudenhoito- ja parturi-kampaamoalan yrityksissä ja palvelupisteillä kautta Suomen.

Oletko kiinnostunut liittymään jälleenmyyntiverkostoomme? Myyntitiimimme osaa auttaa kaikissa jälleenmyyntiin liittyvissä kysymyksissä – voimme tarjota esimerkiksi valmiin jälleenmyyntipaketin telineineen ja tuotteineen tai räätälöidä juuri sinun toimi- tai palvelupisteellesi sopivan kokonaisuuden ja valikoiman. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kenelle?

Duroyn jälleenmyyjältä edellytämme kokemusta ja ammattitaitoa Duroyn monipuolisista kauneudenhoito-välineistä.

Miksi?

Jälleen-
myyjänämme saat välineet tukkuhinnoin sekä markkinointi-materiaalia myynnin edistämiseksi.

Hae!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä suoraan myyntitiimiimme: info@duroy.fi