Tarina tuotteiden takana

Oy DUROY Ab

Olemme suomalainen kauneudenhoidon ammattilaistarvikkeiden verkkokauppa, maahantuoja ja tukkuri. Ammattilaisille huolellisesti rakennetun tuotevalikoimamme lähtökohtana on tarkka suunnittelu, jotta jokainen ammattilainen voi löytää juuri omaan käsialaansa ja tyyliinsä sopivat välineet. Palvelemme myös kauneusalaa opiskelevia, tulevaisuuden ammattilaisia.

Tuotteitamme myy kosmetiikan erikoisliikkeet ja kosmetologit sekä esim. Sokos, Emotion ja Stockmann. Yrityksemme verkkokauppa palvelee ammattilaisia ja myös kuluttajia – www.duroy.fi

Välineet kauneuden ammattilaisille jo vuodesta 1974

Oy Duroy Ab:n perusti vuonna 1974 Pentti Nissinen. Hän oli hankkinut kannuksensa kosmetiikan ja kauneudenhoitotarvikkeiden tukku- ja maahantuontitoiminnassa työskennellessään Durchmann Rohdos Oy:n ja Flavia Oy:n palveluksessa.

1970-luvulla kilpailutilanne kosmetiikka-alalla tiukkeni ja Flavia Oy siirsi koko tuotantonsa Ruotsiin, jolloin Nissinen osti Flavian tukkuosaston itselleen. Hän nimesi uuden yhtiönsä toiminnan alkuperäisiä juuria kunnioittaen, napaten mukaansa nimestä, Durchmann Rohdos Oy, kirjainyhdistelmän Du-R-Oy. Ja Oy Duroy Ab sai alkunsa.

Alussa yritys toi maahan kauneudenhoitotarvikkeita sekä ranskalaisia Givenchyn hajuvesiä, aurinkolaseja ja hiuskoruja. Myöhemmässä vaiheessa Oy Duroy Ab siirtyi Tiuku Räsäsen perheyritykseksi ja oli sitä aina vuoden 2020 loppupuolelle saakka. Laadukkaat ammattilaisten suosimat meikkisiveltimet laajenivat 1990-luvulla Suomessa myös kuluttajamyyntiin Duroy® -tuotemerkin lanseerauksen myötä ja ensimmäisenä kuluttajille suunnatun myynnin aloitti Stockmann. Räsänen teki 45 vuotta kestäneen uransa aikana uraauurtavaa työtä suomalaisena kauneusalan yrittäjänä, jolloin sanasta ”Duroy” tuli käsite.

Duroyn uusi aika

Vuoden 2020 joulukuussa Oy Duroy Ab sai uuden alun, kun yrittäjä Mika Marjakangas, kauneusalan ammattilainen, hiusmuotoilija ja sisustussuunnittelija Juha Meriläinen sekä tilitoimistoyrittäjä Päivi Virtanen tulivat yhtiön uusiksi omistajiksi. Myöhemmin, vuonna 2021, mukaan tuli vielä Jouni Pitko, hallitusammattilaisen roolissa.

Uudet omistajat tuovat tuoretta osaamispääomaa sekä resursseja Duroyn kehittyvään liiketoimintaan, tavoitteena kasvattaa yritystä hallitusti ja kehittää tuotevalikoimaa sekä palveluita niin, että yhä useampi kauneuden alan ammattilainen voisi hyötyä hyvin suunnitelluista ja työtä helpottavista tuotteista.

Yrityksen arvoissa vastuu, luovuus ja asiakaslähtöisyys välittyvät käyttäjille – niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin – tuottamalla laadukkaita välineitä ja tähtäämällä mahdollisimman vastuullisiin ostohankintoihin.

“Pyrimme hyvään yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, jotta voimme jatkossakin tarjota ajan hengessä olevia, alan ammattilaiselle lisäarvoa tuottavia välineitä. Hyvillä ja vastuullisilla ostoprosesseilla ja järkevällä logistiikalla pystymme myös pitämään hinnat kohtuullisina”, kertoo Oy Duroy Ab:n hallituksen puheenjohtaja Mika Marjakangas.

Perustamme on meikkisiveltimissä

Duroy® -siveltimet ovat korkealaatuisia ja ammattilaisille suunniteltuja. Tuotevalikoimamme lähtökohtana on tarkka suunnittelu, jotta jokainen ammattilainen voi löytää juuri omaan käsialaansa ja tyyliinsä sopivat siveltimen. Merkittävin osa siveltimiä valmistetaan käsityönä Saksassa. Maahantuomme myös Koreasta ja Kiinasta erittäin laadukkaita kauneudenhoitovälineitä. Tuotemerkki Duroy® on rekisteröity koko EU:n alueelle.

Suurin osa Duroy® -siveltimistä on yrityksemme ammattilaisten suunnittelemia ja osan hankimme luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta ja räätälöimme ne korkealaatuisen valikoimamme vaatimusten mukaisesti.

Toimintamme kulmakivi on yhteistyö alan huippuosaajien kanssa. Tällä hetkellä valikoimassamme on mm. meikkitaiteilija Raili Hulkkosen, Body Paintingin maailmanmestarin Riina Laineen sekä diplomi- ja erikoiskosmetologi Ville Äikään suunnittelemat sivellinsarjat. Jokainen ammattilainen on tuonut siveltimien suunnitteluun oman ammattitaitonsa ja kokemuksensa siitä, mitä ominaisuuksia huippusiveltimeltä vaaditaan.

Valikoimastamme löytyy lähes kaikista sivellintyypeistä sekä aito-karvainen että synteettinen vaihtoehto. Aito karva sitoo hyvin väriä, on pehmeä iholla ja levittää meikin kauniisti. Lopputulos on luonnollinen ja tasainen. Siveltimissä käytetyt aidot karvat on hankittu vastuullisesti, eettisin periaattein ja ne on sertifioitu. Myös siveltimissä käytetty puu on FSC-sertifioitua. Uudet synteettiset karvat ovat käytössä lähes aidon karvan veroisia. Synteettiset siveltimet sopivat parhaiten nestemäisiin ja voidemaisiin tuotteisiin, kuten meikkivoiteisiin, voidemaisiin poskipuniin ja nestemäisiin rajausväreihin. Synteettiset kuidut vetävät luonnostaan toisiaan puoleensa, jolloin tarkka ja yhdenmukainen lopputulos on helppoa toteuttaa.

Arvioimme tarkasti kaikkien uusien yhteistyökumppaneidemme vastuullisuusperiaatteet sekä päivitämme vanhojen tavarantoimittajiemme tietoja säännöllisesti.

Monipuolinen valikoima ammattilaisille

Duroy® on tunnettu siveltimistään, mutta yrityksemme myy myös muita kauneudenhoidon välineitä ammattilaisille aina peseytymisestä ja parranajosta, kynsien- ja jalkojenhoitotuotteisiin sekä kampausvälineisiin.

Verkkokauppamme www.duroy.fi palvelee lähes 600 tuotteen valikoimalla kaikkia ammattilaisia, jotka saavat ammattilais- tai yritysrekisteröitymisen myötä pääsyn ammattilaisten omaan verkkokauppaan. Verkkokauppamme palvelee myös kauneuden alan opiskelijoita, tulevaisuuden ammattilaisia. Opiskelijat voivat rekisteröityä pro-kauppaan opiskelijatodistusta vastaan ja he saavat saman hinnan kuin ammattilaiset. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme rohkeasti.

Puhelin: 040 777 8400
Sähköposti: info@duroy.fi

DUROY MISSIO. Me Duroylla haluamme tarjota ihmisille hyötyä, elämyksiä, kokemuksia ja mielihyvää niin arjessa kuin juhlassa.

DUROY ARVOT – VASTUU. LUOVUUS. ASIAKKUUS.

VASTUU. Me Duroylla kannamme vastuumme. Teemme sen minkä lupaamme. Teemme asiat oikein ja toisia kunnioittaen. Ratkaisemme ongelmat aina kaikkia tyydyttävällä tavalla, niin omamme kuin asiakkaiden. Siksi olemme ylpeästi duroylaisia.

LUOVUUS. Me Duroylla toimimme luovasti ja oma-aloitteisesti, tuemme toisiamme oikean päämäärän tavoittamiseksi, haluamme oppia uutta ja olemme avoimia muutokselle. Siksi olemme yhdessä duroylaisia.

ASIAKKUUS. Me Duroylla uskomme asiakaslähtöisyyteen. Olemme hyviä asiakkaita muille ja hyviä asiakkaillemme. Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.