Blu

WHAT CAN’T YOU DO?

Kevyet, siniset, muovivartiset meikkisiveltimet loihtivat kauniin päiväehostuksen ja juhlavammankin tyylin. Mielikuvitus on vain rajana, sillä yksi sivellin pystyy moneen.

Siveltimiä tässä sarjassa on seisemän ja se riittää upean meikin tekemiseen.

BLU–sarjassa on sekä synteettisiä että aitokarvaisia siveltimiä.

Outlet

Yleissivellin

Pieni napakka sivellin tarkkuutta vaativiin kohtiin silmissä ja kulmakarvojen meikkaamiseen. Näädänkarva/muovivarsi.

Outlet

Ripsiharja/-kampa

Kampa ja harja ripsien erottelemiseen ja kulmakarvojen harjaamiseen. Sianharjas/muovivarsi.  

Outlet

Applikaattori

Luomivärinlevitin. Ottaa paljon väriä, jolloin lopputulos on voimakas ja se pitää häivyttää häivytyssiveltimellä. Levitinosa on vaihdettavissa/irroitettava. Vaahtomuovipää/läpikuultava sininen muovivarsi.

Outlet

Kierreharja

Kierreharja ripsien erottelemiseen ja kulmakarvojen harjaamiseen. Tällä siveltimellä saat eroteltua ripset, kun maskara on vielä kostea. Nailon/muovivarsi. II-laatu, ensimmäisissä pesuissa saattaa päästää hieman väriä.

Outlet

Poskipunasivellin

Pehmeä sivellin poskipunan levittämiseen sekä varjostusten tekemiseen. Vuohenkarva/muovivarsi. II-laatu, ensimmäisissä pesuissa saattaa päästää hieman väriä.

Outlet

Puuterisivellin

Pehmeä sivellin puuterin ja aurinkopuuterin levittämiseen. Vuohenkarva/muovivarsi. II-laatu, ensimmäisissä pesuissa saattaa päästää hieman väriä.

Outlet

Peitevärisivellin

Sivellin peitevärille, valokynälle ja voidemaisille luomivärille. Tämä sivellin soveltuu erinomaisesti voidemaisille ja nestemäisille meikeille. Synteettinen karva/muovivarsi.