Lumina

Suomessa suunniteltu ja Saksassa käsityönä valmistettu Lumina on laadukas kahdeksan meikkisiveltimen sivellinsarja. Sarjassa on meikkivoidesivellin, poskipunasivellin, kulmakarvasivellin, luomivärisivellin, kaksi häivytyssivellintä, peitevärisivellin sekä huulisivellin.

Monikäyttöiset siveltimet ovat synteettistä oravankarvaa ja todella miellyttävän tuntuisia iholla. Siveltimet on suunniteltu yhteistyössä SKY-CIDESCO-erikoiskosmetologi, meikkaaja-maskeeraaja Ville Äikkään kanssa.

Kulmat

Lumina #4 Kulmasivellin

Viistopäinen kulmasivellin. Tällä siveltimellä saat loihdittua kauniit kulmakarvat hyvin pienellä vaivalla. Sopii hyvin myös rajausten tekoon luomivärillä. Synteettinen oravankarva/lakattu puuvarsi. Lumina-sarjan siveltimet on suunniteltu yhteistyössä

Meikkivoide

Lumina #5 Meikkivoidesivellin

Napakka sivellin meikkivoiteen levittämiseen. Tällä siveltimellä saat levitettyä tasaisesti meikkivoiteen kasvoillesi ja pääset myös kasvojen pienille alueille. Sopii myös naamioiden levittämiseen ja voidemaisen poskipunan levittämiseen.

Poskipuna

Lumina #6 Poskipunasivellin

Ihanan pehmeä viistosti muotoiltu poskipunasivellin. Tämä sivellin sopii niin puuterimaisen kuin voidemaisen poskipunan levittämiseen. Tällä saat hyvin myös varjostukset tehtyä. Synteettinen oravankarva/lakattu puuvarsi. Lumina-sarjan siveltimet

Huulet

Lumina #7 Huulisivellin

Suippo, napakka sivellin huulien ja silmien meikkaamiseen. Suipon kärjen takia tämä sivellin on hyvin tarkka. Tällä siveltimellä saat laitettua myös rajaukset silmiin. Synteettinen oravankarva/lakattu puuvarsi.

Peiteväri

Lumina #8 Peitevärisivellin

Sivellin peitevärille, valokynälle, voidemaisille luomivärille ja myös huulipunalle. Tämä sivellin soveltuu erinomaisesti voidemaisille ja nestemäisille meikeille. Synteettinen karva/lakattu puuvarsi. Lumina-sarjan siveltimet on suunniteltu yhteistyössä erikoiskosmetologi

Häivytys

Lumina #2 Häivytyssivellin

Iso, ihanan pehmeä häivytyssivellin. Tällä siveltimellä saat häivytykset tehtyä hyvin laajalta alueelta ja silkinpehmeän karvan ansiosta tämä ei ärsytä ihoa ollenkaan. Sivellin ottaa väriä melko

Häivytys

Lumina #3 Häivytyssivellin

Pieni häivytyssivellin, sopii hyvin luomivärirajausten häivyttämiseen ja pienempien alueiden häivyttämiseen. Sopii myös todella hyvin vaalean luomivärin laittamiseen. Synteettinen oravankarva/lakattu puuvarsi. Lumina-sarjan siveltimet on suunniteltu yhteistyössä

Setit

Lumina sivellinsetti

Laadukas kahdeksan siveltimen ammattilaisen setti. Siveltimet ovat kaikki synteettistä oravankarvaa. Siveltimet ovat todella monikäyttöisiä ja miellyttävän tuntuisia iholla. Settiin sisältyy meikkivoidesivellin, poskipunasivellin, kulmakarvasivellin, luomivärisivellin, 2x

Luomet

Lumina #1 Luomivärisivellin

Napakka luomivärisivellin, joka sopii erityisesti tumman luomivärin levittämiseen ja silmien varjostuksien tekemiseen. Sivellin on synteettistä oravankarvaa, jonka ansiosta tällä voit levittää myös peitevoiteet ja voidemaiset

Duroy Lumina-siveltimet

 

Lumina-siveltimien suunnittelun lähtökohta oli alusta alkaen kauneusalan ammattilaiset ja opiskelijat sekä heidän sivellintarpeensa. Sekä ammattilaiset että opiskelijat tarvitsevat korkealuokkaiset ja laadukkaat siveltimet, joiden avulla saa helposti luotua kauniit meikit asiakkaille. Jotta kiireistä hoitola-arkea pyörittävän ammattilaisen tai ensiaskeleita kauneusalalla ottavien olisi helppo valita tarvittavat siveltimet Duroyn erittäin laajasta valikoimasta, suunniteltiin erikoiskosmetologi ja meikkaaja-maskeeraaja Ville Äikkään kanssa hallittu muutaman siveltimen setti, jolla saa loihdittua vaativammankin meikin. Luminasta löytyy kaikki mitä tarvitaan.

Siveltimien raikas valkoinen puuvarsi erottaa Luminan siveltimet muista Duroyn sivellinsarjoista selkeäksi omaksi kokonaisuudekseen. Pitkästä siveltimen varresta on helppo ottaa tukeva ja napakka ote meikattaessa, joka jo itsessään parantaa meikin lopputulosta. Kaikissa siveltimissä on käytetty synteettistä karvaa, joten siveltimet sopivat myös vegaaneille. Sarjassa on yhteensä kahdeksan sivellintä. Synteettisten karvojen kärjet ovat pyöreitä ja materiaali pehmeää, joten siveltimiä voi pyöritellä kasvoilla vapaasti ilman pistelyn tunnetta.

Sivellin #1 on napakka luomivärisivellin, jonka kanssa saa paineltua luomivärin tarvittaessa todella intensiivisesti luomelle. Siveltimen ohuella kärjellä saa häivytettyä utuiseksi myös alaluomen rajaukset.

Sivellin #2 on Luminan silmämeikkisiveltimistä suurin, pehmein ja ilmavin ja sopii siksi parhaiten häivyttämään keskitummia luomivärejä sekä levittämään vaaleaa luomiväriä laajalle alueelle. Siveltimessä käytetty synteettinen karva matkii rakenteeltaan luonnollista oravankarvaa, joka auttaa puuterimaista väriä levittymään luomelle pehmeästi ja kauniin intensiivisesti.

Sivellin #3 on napakkuudeltaan ja ilmavuudeltaan siveltimien #1 ja #2 välistä. Sillä on erittäin hyvä häivyttää tummia luomivärejä, sillä siveltimen keskinapakka rakenne mahdollistaa tehokkaan ja pehmeän häivytyksen. Keskitummat luomivärit asettuvat tällä siveltimellä luomelle kuin itsestään luonnollista oravankarvaa matkivan rakenteen ansiosta.

Valitse siis sivellin #1 kun haluat laittaa luomivärin paikoilleen napakasti ja sävyn pitää näkyä intensiivisesti. Kun haluat häivyttää tumman luomivärin tai sipaista luomelle keskitummaa sävyä, valitse sivellin #3. Vaaleaa luomiväriä laajalle alueelle levitettäessä tai tummempia luomivärejä
häivytettäessä on oikea valinta sivellin #2.

Sivellin #4 on tarkoitettu kulmakarvojen meikkaamiseen puuterimaisilla tai voidemaisilla tuotteilla, mutta sillä voi tarvittaessa tehdä myös rajaukset silmiin. Ohut ja viistoon leikattu sivellinosa mahdollistaa tarkan työskentelyn.

Sivellin #5 on perinteinen litteä meikkivoidesivellin, jolla saa nestemäisen meikkivoiteen levitettyä kauniisti koko kasvoille. Ohuella kärjellä saa meikkivoiteella meikattua helposti myös nenänpielet ja paineltua lisäpeittoa sinne missä sitä tarvitaan, kuten poskipäille ja leuan kärkeen.

Sivellin #6 on pehmeydessään omaa luokkaansa. Superpehmeästä synteettisestä karvasta tehdyllä viistokärkisellä siveltimellä saa tehtyä kauniit varjostukset tai levitettyä poskipunan juuri niin henkäyksen kevyesti kuin on tarve. Synteettisten karvojen pyöreät päät takaavat, että karvat eivät pistele tai ärsytä kasvojen joskus herkkääkin ihoa.

Sivellin #7 on klassinen huulipunasivellin. Siveltimellä laitettaessa huulipuna ikään kuin ”painellaan” huuliin, jolloin huulipunan pigmentti tarttuu huuliin ja sävy pysyy paikoillaan pidempään. Otteen napakkuudella saa myös säädeltyä lopputuloksen läpikuultavuutta ja intensiivisyyttä. Huulten muotoja mukailevalla siveltimellä saa luotua upean juhlavan tai hillityn tyylikkään lopputuloksen.

Sivellin #8 on napakka leveähkö peiteainesivellin, jolla saa peitettyä tummat silmänaluset, ihon pienet virheellisyydet sekä korjattua karanneet huulipunat. Peiteainesiveltimellä laitettuna peiteaine löytää paikkansa ja pysyy juuri siinä missä pitääkin. Vinkki! Jos haluat silmien alle laitetun peiteaineen näyttävän erityisen pehmeältä, painele se paikoilleen peiteainesiveltimellä #8 ja häivytä sen jälkeen häivytyssiveltimellä #2. Lopputulos on kuin olisit levittänyt peiteaineen air brushilla.

Synteettisestä karvasta tehdyt siveltimet on helppo pitää puhtaana ja hygienisenä. Meikkiasiakkaiden välissä voit desinfioida siveltimet Duroyn siveltimien desinfiointigeelillä ja päivän päätteeksi pestä ne Duroyn sivellinsaippualla. Muistathan kuivattaa siveltimet lappeellaan tai siveltimienkuivaustelineessä.