Sitron

DUROY® SITRON siveltimet ovat lähes höyhenen kevyitä ja lyhytvartisia, joten ne kulkevat helposti mukana. Sarjasta löytyy monia hienouksia kuten sisäänpainuva poskipunasivellin ja Shader- ja Unelma-siveltimet. Sarjassa on sekä synteettisiä että aitokarvaisia malleja. Varret ovat mustaa muovia sekä useissa malleissa modernisti metallia.

Outlet

Mineraalipuuterisivellin Kabuki

Tasapäinen iso sivellin, joka soveltuu erinomaisesti mineraalimeikkipohjien levittämiseen. Käytetään pyörittämällä. Vuohenkarva/puuvarsi.

Luomet

Luomivärisivellin

Leveä ja napakka pyöreäpäinen luomivärisivellin. Levittää ja häivyttää puuterimaista luomiväriä. Näädänkarva/muovivarsi.

Luomet

Applikaattori

Luomivärinlevitin. Ottaa paljon väriä, jolloin lopputulos on voimakas ja se pitää häivyttää häivytyssiveltimellä. Levitinosa on vaihdettavissa/irroitettava. Vaahtomuovipää/musta muovivarsi.

Huulet

Huulisivellin, metallituppi

Suippo, napakka sivellin huulien meikkaamiseen. Suipon kärjen takia tämä sivellin on hyvin tarkka. Varresta saa siveltimelle tupen. Synteettinen karva/metalli.

Häivytys

Häivytyssivellin

Pehmeä sivellin luomivärin häivyttämiseen ja levittämiseen. Ottaa vähän väriä, jolloin lopputulos on utuinen jo valmiiksi. Tavallista lyhyempi karva. Poninkarva/muovivarsi.

Ripset

Ripsiharja/-kampa

Pieni kampa ja harja ripsien erottelemiseen ja kulmakarvojen harjaamiseen. Sianharjas/muovivarsi.

Rajaus

Eyeliner-sivellin

Tarkka sivellin silmänrajausten meikkaamiseen. Synteettinen karva/muovivarsi.

Poskipuna

Poskipunasivellin

Poskipunasivellin, jossa on sisäänpainuva ominaisuus. Helppo kuljettaa mukana. Vuohenkarva/muovivarsi.

Häivytys

Häivytyskumi

Häivytyskumi, jolla voi pehmentää meikkikynän jälkeä. Kumi/muovivarsi.

Huulet

Huulisivellin sisäänpainuva

Huulipunasivellin, jossa on sisäänpainuva ominaisuus. Helppo kuljettaa mukana. Synteettinen karva/metallinen hylsy.

Luomet

Peite-ja luomivärisivellin

Iso sivellin peitevärille, valokynälle ja voidemaisille luomivärille. Tämä sivellin soveltuu erinomaisesti voidemaisille ja nestemäisille meikeille. Synteettinen karva/muovivarsi.

Yleiskäyttöiset/Muut

Peiteväri-ja yleissivellin

Pieni sivellin peitevärille, valokynälle ja huulipunalle. Tämä sivellin soveltuu erinomaisesti voidemaisille ja nestemäisille meikeille. Synteettinen karva/muovivarsi.

Huulet

Automaattihuulisivellin

Tässä Sitron-sarjan huulisiveltimessä on automaattisesti, vain keveällä liikkeellä, varren sisään liukuva sivellinosa.

Outlet

Shader pieni S

Uudentyyppinen meikkisivellin, jossa tiivis ja erittäin hieno karva. Sivellin soveltuu nestemäiselle/voidemaiselle sekä puuterimaiselle meikille ja erityisesti silmän rajauksien, ripsien, kulmien ja alaluomien meikkaamiseen. Sivellin ottaa

Outlet

Shader medium M

Uudentyyppinen meikkisivellin, jossa tiivis ja erittäin hieno karva. Sivellin soveltuu nestemäiselle/voidemaiselle sekä puuterimaiselle meikille ja erityisesti luomivärin ja peitevärin levittämiseen. Sivellin ottaa paljon meikkiä ja

Outlet

Shader iso L

Uudentyyppinen meikkisivellin, jossa tiivis ja erittäin hieno karva. Sivellin soveltuu nestemäiselle/voidemaiselle sekä puuterimaiselle meikille ja erityisesti meikkivoiteen ja poskipunan levittämiseen. Sivellin ottaa paljon meikkiä ja

Puuteri

Tassu-sivellin (Paw) iso

Iso litteä puuterisivellin, lyhyt varsi. Käytetään puuterimaisten tuotteiden kanssa. Vuohenkarvaa/muovivarsi.

Meikkivoide

Meikkipohjasivellin Unelma

Tällä tasapäisellä silkkisenpehmeällä siveltimellä voit levittää sekä nestemäisen, voidemaisen että puuterimaisen meikkipohjan. Annostele meikki ensin kädelle tai paletille ja ota siitä siveltimeen. Sivellintä käytetään pyörittäen,