Sivellinkoulu

Duroy® Lounge make up-studio ja koulutustila sijaitsee Vantaan Åbyssa.

Voit varata kosmetologiltamme ajan saapua meikattavaksi kun tarvitset esimerkiksi juhlameikkiä tai ehostusta kuvauksiin.

Duroy® Loungessa järjestetään myös sivellinkouluja, meikkaus- tai kauneusvälineiden opastus- ja päivitystilaisuuksia sekä opastamme meikkausvinkeissä arjen tai juhlan ehostukseen. Ammattilaistemme opastustilaisuudet ovat varattavissa niin yksityisille henkilöille kuin kauneusalan ammattilaisille ja opiskelijoille, polttariseurueille ja kaveriryhmille. Toteutamme tilaisuudet yksityistilaisuuksina 1-10 hengelle. Hinnat alkaen 75,00 eur. Tarjoilut veloitetaan tilatun mukaan.

Pyydä tarjous, niin teemme sellaisen tilaisuuden kuin tarvitset yksin tai ystäviesi kanssa!

Duroy® Lounge on avoinna sopimuksen mukaan.

Ohessa on muutama esimerkki tilaisuuksista:

Sivellinkoulussa asiantuntijamme opastavat erilaisten siveltimien käytössä erilaisilla tuotteilla löytääksesi oman kädenjälkesi ja saat haluamasi lopputuloksen. Saat myös opastusta siveltimien hoidosta ja säilytyksestä, jotta laadukkaat Duroy®-tuotteet toisivat sinulle iloa ja hyötyä pitkään. Tilaisuuden päätteeksi saat mukaasi juuri sinulle soveltuvia siveltimiä ja kauneudenhoitovälineitä. Hinnat alk. 85,00 eur riippuen siveltimien/välineiden määrästä. Kesto n. 2 tuntia. Sopii 1-8 henkilölle.

Välineiden päivitysilloissa käydään asiantuntijamme kanssa läpi nykyisiä kauneusvälineitäsi. Kartoitetaan mahdollisia puutteita ja täydennetään tarvittaessa valikoimaasi, jotta saat ehostukseesi juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat. Kosmetologimme opastavat ja neuvovat tuotteiden käytössä ja huollossa. Hinnat alk. 75,00 eur riippuen siveltimien/välineiden määrästä. Kesto n. 1,5-2,5 tuntia. Sopii 1-10 henkilölle.

Meikkaus haltuun -tilaisuuksissa kosmetologimme opastaa sinua tekemään juuri sinulle sopivan meikin. Tarvitsetpa sitten tukea nopeaan arkimeikkiin, esiintymis- tai juhlameikkiin. Oikeanlaiset tekniikat ja välineet saat haltuun asiantuntijamme opastuksella. Hinnat alk. 95,00 eur riippuen siveltimien/välineiden määrästä. Kesto n. 2 tuntia. Sopii 1-4 henkilölle.

Duroy® Lounge
Kivistönkorventie 6
01730 Vantaa
p. 040 777 8400
info@duroy.fi